28 Kasım 2012 Çarşamba

Uygun Faiz Oranları ve Kolay Geri Ödemeli Kredi Fırsatı


Esnaf ve sanatkarlar ile yük ve eşya taşımacılığı yapanların en büyük yardımcı araçlarından biri Ford kamyonet modelleri olmaktadır. Güçlü motoru, dayanıklı olması ve her koşulda iş yapması, bu araçlara olan ilgiyi artırmaktadır. Yıllarca kullanılabilen ve Ford kalitesi ile üretilen bu kamyonetler, ağır şartlarda bile yük ve eşya taşıyacak şekilde tasarlanmışlardır. Yıllardır yenilenen tasarımlarıyla kullanıcılarına güvenli ve konforlu bir sürüş keyfi yaşatan Ford kamyonet, uzun yolda da yormayan sürüş kalitesi ile sürücülerin tercih etmesine neden oluyor. Türkiye’de satılan kamyonetlerin büyük bir çoğunluğunun bu markanın modellerinden olması da bunu kanıtlar nitelikte. Hangi işi yaparsanız yapın, eğer nakliyeye ihtiyaç duyuyorsanız, bu markanın ürettiği araç size büyük kolaylıklar getirecektir. Güçlü dizel motoru ile yakıt sarfiyatı sağlayan bu araç, üstün ses yalıtımı ile iç mekanda tam bir sessizlik sağlıyor.

Güçlü Özellikleri ve Yetenekleri İle Ford Kamyonetleri

Ford kamyonetler, açık ya da kapalı kasa, karavandan frigrofik kasalara kadar farklı tasarımlara dönüştürülebilmektedir. Her türlü ihtiyaca göre kolaylıkla şekillendirilebilen bu araçlar, bu şekilde modifiye edilse bile güvenliğinden bir şey kaybetmemektedir. Özel bir kasa tasarlanıp takılsa bile, üretimdeki kalite ve sağlamlık asla bozulmamaktadır. Bu nedenle her tür işi yapanlar, bu araçları rahatlıkla satın almaktadır. Uzun yolda da gitseniz, şehir içinde de kulansanız, bu araçlardaki hassas yol tutuş güven vermektedir. Konforlu iç kabin, araba kullanmayı zevkli bir hale getirmek için tasarlanmıştır. Geniş ve rahat olarak tasarlanan kabin, en son teknolojilerle donatılarak kullanıcılarının hizmetine sunulmuştur. Ford’un kamyonet modelleri, arkadan çekişli olması nedeniyle en zor şartlarda bile görevini yerine getirmektedir. Tift veya tek tekerlekli, tek veya çift kabinli olarak üretilen bu araçlar, yük ve yolcu taşıma ile ilgili değişik seçenekler sunmaktadır. Gövde tasarımı ise her yönden koruma sağlayacak şekilde dizayn edilmiştir. Güçlü ve modern bir tasarıma sahiptir. İç tasarım ise oldukça ergonomik bir yapıya sahiptir ve verimliliği artıracak şekilde dizayn edilmiştir. Saklama bölmelerine, ihtiyaç duyduğunuz her tür şeyi kolaylıkla koyabilirsiniz. Oldukça yüksek olan sürüş güvenliği ise her tür hava şartlarında kullanım kolaylığı getirmektedir. Vitesler ise ön konsola yakındır. Bu da kolay vites geçişleri için en güzel seçeneklerden biridir. Çünkü vites kolu elinizin hemen yanındadır. Elektronik klima ile yaz ve kış aylarındaki sıcak ve soğuk dengesi kolaylıkla ayarlanabilmektedir. Net bir görüş mesafesine sahip olan bu araçlar, her türlü hava koşulunda yolunuzu görmenizi sağlamaktadır. Bu araçlardaki önemli ayrıntılarından biri de yokuş kalkış destek sistemi olmaktadır. Bu sistem, yokuş yukarı durduğunuz anlarda aracın geri kaymasını engellemektedir. Yokuş yukarı aracı hareket ettirmeye kalktığınızda, sistem fren gücünü devrede tutar. Böylece araç geri kaymadan kolayca yoluna devam edebilir.

Araçlarda Uygun Faiz Oranları ve Ödeme Kolaylıkları

Bu kamyonetleri Ford Finans Sistemi’nin avantajları ile satın alabilirsiniz. Bu sistem, en uygun ticari kredi imkanı sunmakta. Ayrıca bankaların ticari araç kredilerinin de gözden geçirilmesi tavsiye edilmektedir. Uzun vadeli, düşük faizli seçeneklerle bu araca sahip olabilirsiniz. Üstün kalite ile tasarlanan bu modeli, markanın yetkili satıcılarından da alabilir, güvenle kullanabilirsiniz. Markanın internet sitesinden araçlar hakkında detaylı bilgiyi edinebilir, bu araca sahip olmanın tadına varabilirsiniz.

indirimlr.com

En Uygun Konut Kredisi Hangi Bankada? Bankaları Karşılaştırın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder