28 Kasım 2012 Çarşamba

Ing Bank’tan Aynı Gün İçinde Dosya Masrafsız İhtiyaç Kredisi

ING Bank, her türlü nakit ihtiyacına çözüm sunan yeni kampanyası kapsamında dosya masrafsız ve aynı gün içinde kredi kullandırıyor. Kampanya dahilinde 5 bin TL tutarında ihtiyaç kredisi 60 ay vadeye kadar, 69 TL’den başlayan taksitlerle kullanılabilecek.

Cazip Oranlarla Dosya Masrafsız İhtiyaç Kredisi

ING Bank yeni ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında, müşterilerine piyasadaki kredileriçinde son derece cazip oranlardan biri olan yüzde 1,11 faiz oranı ile dosya masrafsız ve komisyonsuz kredi kullanma imkânı sunuyor. Aynı gün içerisinde kredi kullanımı için başvuruların saat 12:00’ye kadar yapılması gerekiyor.

Kampanya detayları hakkında ayrıntılı bilgiye tüm ING Bank şubelerinden,www.ingbank.com.tr ve 0850 222 0600 numaralı Telefon Bankacılığı’ndan ulaşılabilir.



*5.000 TL 60 ay vadeli ve aylık %1,11 faizli kredinin taksitleri ilk sene 69 TL olmak üzere, her sene yaklaşık %33 oranında artacaktır. Aynı gün içerisindeki kullandırım saat:12:00’ye kadar yapılan başvurularda geçerli olacaktır. Kredinin maliyet oranı vergi ve sigortalar dahil toplam 46 TL masrafla aylık %1.37, yıllık %16.41’dir.

**ING Bank günün koşullarına göre faiz oranını, kampanya içeriği ve süresini değiştirme, gerektiğinde kefil talep etme ve uygun görmediği kredi başvurularını onaylamama hakkına sahiptir.

ING Grubu, Bankacılık, Sigorta ve Varlık yönetimi alanlarında faaliyet göstermekte olan dünya çapında bir finansal hizmetler şirketidir. ING Grubu, Avrupa, Asya, Avustralya ve Amerika'da yer alan 40'tan fazla ülkede 97,000'in üzerinde çalışana ve 75 milyon müşteriye sahiptir. Her zaman değişime öncülük eden ING Grubu, tüm dünyada faaliyet gösterdiği ülkelerde üretime, girişimciliğe, yenilikçiliğe, yaratıcılığa güç katmak hedefini taşımaktadır.

Sürdürülebilirliği iş modelinin ana prensibi olarak gören ING Grubu, faaliyet gösterdiği toplumlarda çocukların eğitimi, finansal eğitim ve çevre koruma alanlarında birçok program hayata geçirmektedir. UNICEF ile küresel işbirliğinin 6. yılını dolduran ING Grubu, 'ING Chances for Children' programı kapsamında çocukların eğitime erişimini sağlamaktadır. Küresel sorumluluk standartlarına uyumu FTSE4Good ve Dow Jones Sustainability Index gibi kurumlarca da tescillenen ING Grubu 2006 yılında Küresel İlkeler Sözleşmesi Global Compact'a da imza atmıştır. ING Grubu 2007'den beri faaliyetlerini sıfır karbon ayak izi ile sürdürmektedir.

Milliyet

En Uygun Konut Kredisi Hangi Bankada? Bankaları Karşılaştırın.

1 yorum:

  1. İng bankası iletişim numarası 0850 222 0 600
    En hızlı şekilde ing müşteri hizmetleri bağlanmak için tıklayınız

    YanıtlaSil