20 Kasım 2012 Salı

Bankalardan Öğretmenlere Çiçek Gibi Kredi

Bankalar yaklaşan 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle özel kampanyalar başlattı. Bankaların öğretmenlere özel olarak hazırladıkları kredilerde faiz yüzde 0.85’ten başlarken birçok banka öteleme ve molalı ödeme imkanı da sunuyor.

Bayramlarda ve özel günlerde müşterileri için düşük faizli ve uzun vadeli kredi kampanyalarıdüzenleyen bankalar, bu yıl da öğretmenleri unutmadı. Okul öncesi, ilköğretim, lise, üniversite ayrımı yapılmaksızın tüm öğretmenlere finansal destek sağlamak için hazırlananan kampanyalarda faizler ihtiyaç kredilerinde yüzde 0.99’dan, taşıt kredilerinde yüzde 0,95’ten,konut kredilerinde ise yüzde 0.85’ten başlıyor. Kimi bankalar taksitlerde 5 aya varan öteleme ve molalı ödeme imkanı sunarken kimileri ise dosya masrafı almıyor.

Kampanyalar Aralık Ayı Ortasına Kadar Devam Ediyor 

ŞEKERBANK: Tüm eğitimcilere masrafsız, 60 ay vadeli ve 5 ay ertelemeli kredi imkanı sunuyor. 3-12 ay arasındaki vadeler için aylık yüzde 1.19, 13-60 ay arasındaki vadeler için ise aylık yüzde 1.21 faiz oranının uygulandığı kampanya, 30 Kasım’a kadar geçerli olacak.

İŞ BANKASI: Nakde ihtiyaç duyan eğitimcilere, 15 bin lira nakit kredi kullanma imkanı sunuyor. 26 Kasım’a kadar geçerli kampanya kapsamında öğretmenler 100 lira dosya masrafı ödeyerek, 24 ay vadeye kadar aylık yüzde 1.09 faiz oranıyla, 60 aya kadar aylık yüzde 1.19 faiz oranıyla söz konusu krediyi kullanabilecek.

GARANTİ: Tüm faal ya da emekli öğretmenler ve akademisyenlere özel 50 bin liraya ve 60 ay vadeye kadar olan tüm vade ve tutarlarda yüzde 1.24 faizli bireysel destek kredisi sunuyor. 30 Kasım’a kadar geçerli olan kampanya kapsamında dosya masrafı da alınmıyor.

HALKBANK: Üst limiti 30 bin lira olan ihtiyaç kredisinde, aylık yüzde 0.99’dan başlayan faiz oranıyla, 60 aya varan vadelerde kredi kullandırıyor. Aylık yüzde 0.85 faiz oranıyla başlayan konut kredisinde ise eğitimcilere, sabit eşit taksitli ödemenin yanı sıra, ilk taksiti 2 ay erteleme, molalı ödeme fırsatı sunuyor.

TÜRKİYE FİNANS: Eğitmenin Finansörü kampanyasıyla 48 aya varan tüm vadeler için yüzde 1.12 kâr oranı ile masrafsız olarak sunuluyor. Özel Taşıt Finansmanı kampanyasında ise 3 ay öteleme ve gelir belgesiz 60 aya varan vade var. Kampanyada kâr oranı yüzde 0.95’ten başlıyor.

KOÇ FİAT KREDİ: 0.99 faiz oranlı 60 ay vadeli kredi ile öğretmenlerin kredili 0 km taşıt alımlarına destek oluyor.

FİNANSBANK: Öğretmenler Günü için başlattığı kampanya ile eğitimcilere yüzde 1.29 faiz oranlı ve dosya masrafsız olarak kredi sunuyor.  Kampanyada 60 aya kadar da vade seçeneği var

Star Gazetesi

En Uygun Konut Kredisi Hangi Bankada? Bankaları Karşılaştırın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder