20 Ekim 2012 Cumartesi

White City Maltepe'de Türkiye'nin Ev Kredisi Fırsatı

7 bin 900 metrekare alanda kurulan ve 116 daireden oluşan White City, toplu ulaşıma yürüme mesafesinde doğayla iç içe bir yaşam vaat ediyor Fatih İnşaat tarafından İstanbul-Maltepe'de tamamlanan White City ile güvenli ve keyifli bir site yaşamı başlıyor.

7 bin 900 metrekare alanda kurulan ve 116 daireden oluşan White City, toplu ulaşıma yürüme mesafesinde doğayla iç içe bir yaşam vaat ediyor. Geniş sosyal alanları ve rezidans konforunda daireleriyle siz de White City'de yerinizi almak için İş Bankası Ümraniye Şubesi'ne gidebilir ve Türkiye'nin Ev Kredisi fırsatlarından yararlanabilirsiniz.

Deprem yönetmeliğine uygun olarak inşa edilen White City, 5 bloktan meydana geliyor. 2+1, 3+1 ve 5+1 konut seçeneklerinden oluşan White City'de deniz manzaralı konutlar da yer alıyor. White City Maltepe içerisinde; temizlik, 24 saat güvenlik, çocuk oyun alanları, basketbol sahası, kapalı otopark, fitness center ve açık yüzme havuzu mevcut. Her daireye bir adet otopark yeri, yürüyüş parkurları, çardaklar ve süs havuzu yanı sıra White City'de binalar zemin etüdlü uluslar arası deprem yönetmeliğine uygun yöntemle hayata geçirildi.

En Uygun Konut Kredisi Hangi Bankada? Bankaları Karşılaştırın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder