17 Ekim 2012 Çarşamba

TEB Konut Kredisi Faizlerini Düşürdü

Türk Ekonomi Bankası (TEB) konut kredisi faizlerini son 2 yılda verdiği en düşük seviyeye indirdi.TEB Konut kredisi faiz oranını yüzde 0.83'e kadar düşürdü. 

Türk ekonomi Bankası (TEB) Konut Kredisi faizlerini son 2 yılda verdiği en düşük seviyeye indirdi. TEB, herkesi Ev sahibi yapmayı hedefleyerek, Konut kredilerini 3-72 ay vadede yüzde 0.83'e, 73-120 ay vadede ise yüzde 0.85'e düşürdü.

TEB, Konut Kredisi faizlerini son iki yılda verdiği en düşük seviyeye indirdi. İhtiyaca uygun dört farklı fiyatlama olanağı sunan TEB, konut kredilerini 3-72 ay vadede yüzde 0.83'e, 73-120 ay vadede ise yüzde 0.85'e çekti.

TEB Bireysel ve Özel bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi "Son dönemde piyasa koşulları nedeniyle taksitle Ev sahibi olmak isteyenler, hayallerini ertelemeye başlamıştı. Faiz yüksek bandının aşağıya çekilmesi ile harekete çeken TEB, konut Kredi faiz oranlarını yüzde 0,90'ın çok daha altına düşürerek son 2 yılda verdiği en düşük seviyeye indirdi. konut sahibi olmak isteyenleri şubelerimize davet ediyoruz" dedi

ekoayrinti.com

En Uygun Konut Kredisi Hangi Bankada? Bankaları Karşılaştırın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder