16 Ekim 2012 Salı

HSBC’den Dosya Masrafsız Konut Kredisi

HSBC, dosya masrafı ödemeden aylık % 1,10 kredi faiz oranı ve 120 aya varan vadelerle ev sahibi olma fırsatı sunuyor. Kampanya geçerlilik tarihi: 22 Şubat 2011 – 12 Ekim 2012

Konut Kredisi Kampanya Faiz Oranları

Vade Faiz Oranı      Ay
1-120                     %1,10

Örnek Konut Kredisi Tutarı İçin Toplam Maliyet Oranı Tablosu:

100 bin TL konut kredisinin konut kredisi hesaplama ile aylık ödemesi 1.505 TL’ya karşılık gelmektedir. Tabloda yer alan toplam maliyet oranlarına, faiz ve sigorta primleri dahildir.


HSBC Bank A.Ş. tarafından yayınlanmıştır. Tabloda belirtilen “diğer masraflar”a 500TL ekspertiz ücreti, 157 TL yıllık konut sigortası, DASK prim bedeli ve ferdi kaza sigortası primleri dahil edilmiştir. Sigorta primleri ortalama olarak hesaplanmıştır. Kampanya 22 Şubat 2011 – 12 Ekim 2012 arasında yapılacak, 01-120 ay arası vadelerde kullandırılacak 40.000TL ve üzeri yeni konut kredileri için geçerli olacaktır. Banka kredi değerlendirme, ek belge ve teminat isteme, kredi faiz oranlarında ve kampanya koşullarının tamamında değişiklik yapma ve / veya kampanyayı durdurma hakkı saklıdır.

Kredi başvurusu için gerekli belgeler:
  • Kredi başvuru formu 
  • Kimlik belgesi (Türk uyruklu gerçek kişiler için, T.C. Nüfus Cüzdanı, T.C. Sürücü Belgesi veya Pasaport, yabancı uyruklu gerçek kişiler için Pasaport ve Oturma İzni Belgesi) 
  • Gelir belgesi (Ücretli çalışanlar için son aya ait maaş bordrosu, maaş bordrosu firma antetli kağıdına düzenlenmiş ise firmanın imza sirküleri, serbest meslek sahipleri için vergi levhası)
  • Serbest meslek/işletme sahiplerinden ticaret sicil gazetesi 
  • Kredi başvuru formunda belirtilen ev adresine ait, son dönem elektrik, su, doğalgaz veya telefon/cep telefon faturasının aslı (Faturalar, kişinin kendi adına düzenlenmiş olmalıdır.) 
  • Son aya ait SSK bildirgesi 
  • Talep edilen kredi koşullarına göre ek belgeler ve teminatlar istenebilir. Kefil istenmesi durumunda aynı belgeler kefil için de geçerlidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder