23 Ekim 2012 Salı

216 Yapı'dan Çifte Bayram Hediyesi



216 Yapı'nın, Çekmeköy'de hayata geçirdiği son projesi 216 Butik'de çok özel bayram fırsatlarıyla siz de kendi evinize sahip olacaksınız.

216 Butik'den daire alanların kredi taksitlerini, teslim tarihine kadar 216 Yapı ödüyor. Üstelik %0,90'dan başlayan faiz oranları ve 120 aya varan vade seçenekleriyle, 216 Butik'de ev sahibi olmak şimdi daha da kolay. Hem düşük kredi oranları ile taksit ödeyebilirsiniz, hem de evinizi teslim alana kadar kredi taksitlerinizi 216 Yapının ödemesine bırakabilirsiniz. Dairenizi teslim aldıktan sonra ister kira öder gibi dairenizi değerlendiriyorsunuz, isterseniz de kiraya verip kendi taksitlerini ödemesini sağlıyorsunuz.
Çekmeköy'ün Yıldızı
3 blokta toplam 114 konut ve sosyal alanlardan oluşan 216 Butik, 216 Yapı anlayışının son örneği olarak hayata geçiyor. Her bir dairesinde 216 Yapı kalitesini barındıran 216 Butik; yeşil alanları, gelişmiş ulaşım imkanları ve sizi içine çeken konsepti ile Çekmeköy'ün yıldızı olacak.
Konumu itibariyle sakin, ulaşım alternatifleriyle merkezi, inşaat teknolojisiyle güvenli, konseptiyle sıcak bir yaşam sunan 216 Butik'de yeni bir hayat sizi bekliyor.
Her metrekaresinde 216 Yapı kalitesini yaşayacağınız, ferah, gün ışığı alan daireler, çocuklarınızın güvenle oynayacağı oyun parkı, gezi alanları ve yeşil alanlar, ailenizin güvenliği için son deprem yönetmeliğine göre inşa edilen güvenli yapısı, engelli vatandaşlarımızı düşünen engelsiz yaşam konsepti 216 Butik'de var olan yüksek standartlardan sadece birkaçı.
Otoparkınızdan dairenize çıkarken, çocuğunuzun bahçede neşeyle oynadığını güvenlik kameralarıyla izlerken, ısı ve ses yalıtımı yapılmış dairelerinizde sorunsuzca yaşarken gerçek huzuru hissedeceksiniz.
Açılıp kapanabilen yüzme havuzunda yaz kış yüzme keyfini yaşayacak, çocuk oyun parkında çocuğunuzla eğlenceli saatler geçirecek, projenin %70'ini oluşturan yeşil alanlar ve gezi yollarında doğanın sesini dinleyeceksin

Haberler

En Uygun Konut Kredisi Hangi Bankada? Bankaları Karşılaştırın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder