20 Ekim 2012 Cumartesi

Akbank'tan, KOBİ'lere Yönelik Kampanya

Akbank, KOBİ'lere yönelik 30 Kasım tarihine kadar sürecek bir kampanya başlatıldığını ve bu uygulamayla müşterilerinin 50 bin liraya kadar olan TL taksitli ticari kredi taleplerini 3 ay ödemesiz dönem seçeneği ve yüzde 0,49'dan başlayan faiz oranları ile karşılanacağını ve Akbank'tan şimdi kredi kullanan KOBİ'lerin, 2013'te ödemeye başlayacağını duyurdu.

İSTANBUL(ANKA)-Akbank,Türkiye ekonomisinin itici gücü olarak gördüğü KOBİ'lere verdiği finansman desteklerine bir yenisini daha eklediğini duyurdu. Akbank'tan konuya ilişkin yapılan açıklamada, KOBİ'lere yönelik 30 Kasım tarihine kadar sürecek bir kampanya başlatıldığını ve bu uygulamayla müşterilerinin 50 bin liraya kadar olan TL taksitli ticari kredi taleplerini Akbank, 3 ay ödemesiz dönem seçeneği ve yüzde 0,49'dan başlayan faiz oranları ile karşılanacağı ve Akbank'tan şimdi kredi kullanan KOBİ'lerin, 2013'te ödemeye başlayacağı belirtildi.

Akbank Ticari ve KOBİ Bankacılığı'ndan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kaan Gür, konuyla ilgili olarak "'KOBİ'lerimiz Türkiye'nin Gücü, Akbank KOBİ'lerimizin Gücü' diyoruz ve KOBİ'leri desteklemeye dönük her türlü ürün ve uygulamayı geliştirirken, KOBİ'lerimizin gücüne güç katmayı temel ilke olarak benimsiyoruz.

Bugün dünya ekonomisinde toparlanma sürecine hız kazandırmak için ABD, Avrupa ve Japonya Merkez bankaları başta olmak üzere geniş kapsamlı bir likidite programı uygulanıyor. İşte bu zamanlar KOBİ'ler için tam da büyüme zamanlarıdır. Bunun yanında yeni bir yıla giriyor olmamız da KOBİ'lerimizin yeni plan ve projelerini yaşama geçirmek için uygun bir zaman dilimi. Biz de Akbank olarak, KOBİ'lerin sağlıklı büyüme hedeflerine ulaşmalarında sonuna kadar destek olmak üzere yenilikçi ürün ve uygulamaları kullanımlarına sunmaya özen gösteriyoruz. Şimdi de Ekim ayının sonuna kadar kredi kullanan KOBİ'lerimize, 2013'te ödeme imkanı sağlıyoruz.

Bu uygulama kapsamında müşterilerimizin 50 bin liraya kadar olan TL taksitli ticari kredi taleplerini 3 ay ödemesiz dönem seçeneği ve %0,49'dan başlayan faiz oranları ile karşılıyoruz. Ayrıca kredi kullanan KOBİ'lere havale, EFT, çek tahsilatı, çek karnesi ve üye işyeri gibi birçok bankacılık işleminde avantaj sağlıyoruz" dedi

Kobi'lere Yönelik Diğer Avantajlar

Akbank'tan verilen bilgiye göre,25 bin TL'ye kadar , Ticari Artı Para Kredisi ile Ticari Kredi Kartı kullanan tüm KOBİ'ler 3 ay boyunca geçerli olmak üzere, Akbank şubelerinden 10'ar adet havale, EFT ve çek tahsilatını, Akbank Direkt İnternet'ten ise sınırsız havale ve EFT işlemini ücretsiz yapabilecekler. Ayrıca yeni üye işyeri müşterileri yüzde 1 komisyon oranından faydalanacak, bu müşterilerden 3 ay boyunca POS ücreti alınmayacak. 25 bin ile 50 bin TL arasında kredi ile Ticari Kredi Kartı ve Artı Para ürünlerini kullanan KOBİ'ler ise 3 ay boyunca geçerli olmak üzere, Akbank şubelerinden 10'ar adet havale, EFT ve çek tahsilatını, Akbank Direkt İnternet'ten ise sınırsız havale ve EFT işlemini ücretsiz yapabilecekler. Ayrıca 10 yapraklı çek karnesine vergi hariç ücretsiz sahip olunabilecek ve yeni üye işyeri müşterilerinden 3 ay boyunca POS ücreti alınmayacak.(ANKA) NÇ/HF

Haberx

En Uygun Konut Kredisi Hangi Bankada? Bankaları Karşılaştırın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder