20 Ekim 2012 Cumartesi

Denizbank 10 Yıllık Konut Kredisi Faizini Yüzde 0,93’e Düşürdü!

Türkiye gayrimenkul sektöründeki hareketlilik tüm hızıyla devam ediyor. Yeni projelerin tüm hızıyla tanıtıldığı inşaat sektöründe İstanbul’daki projeler yoğun talep görüyor 

Türkiye gayrimenkul sektöründeki hareketlilik tüm hızıyla devam ediyor. Yeni projelerin tüm hızıyla tanıtıldığı inşaat sektöründe İstanbul'daki projeler yoğun talep görüyor. Bankaların,konut kredisi faizlerinde yaptığı indirimler ise adeta ekonomiye hayat verir cinsten. Öyle ki bazı yeni projelerde konut satışı neredeyse tamamlanmak üzere. Konut sahibi olmak isteyenlerin yakından takip ettiği kredi faiz oranlarında bu hafta Denizbank düşük faiz alanında lider konumda.

120 ay vadeli konut kredisi için Denizbank yüzde 0,93, DD Mortgage yüzde 0,94 ve Abank yüzde 0,95 oranında faiz uyguluyor. Yine 10 yıl vade için en yüksek faiz oranı ise yüzde 1,40'la Fibabanka'da. 10 yıl vade ile yüzde 1 faiz oranının altında kredi sağlayan toplam 7 banka bulunuyor.

Denizbank, DD Mortgage, Abank, Yapı Kredi, ING Bank, Garanti Bankası ve Halkbank'ın faizleri yüzde 0,93 ile yüzde 0,99 arasında değişiyor.



En Uygun Konut Kredisi Hangi Bankada? Bankaları Karşılaştırın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder