16 Ekim 2012 Salı

Akbank’tan Uygun Faiz Oranlı Bayram Kredisi


Anadolu Ajansı’nın haberine göre Akbank Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Galip Tözge, ihtiyaç kredisinde müşterilerinin bayram öncesi harcamalarına yönelik olarak avantajlı bir kampanya düzenlediklerini bildirdi. Akbank Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Galip Tözge, ihtiyaç kredisinde müşterilerinin bayram öncesi harcamalarına yönelik olarak avantajlı bir kampanya düzenlediklerini bildirdi.

Akbank’ın bayram kredisi kampanyasına ilişkin açıklamada bulunan Tözge, ”Mevcutta, ihtiyaç kredisinde müşterilerimizin bayram öncesi harcamalarına yönelik olarak çok avantajlı bir kampanyamız var” dedi.

Bayram kredisinden yararlanmak isteyen müşterilerine, yüzde 1,15′den başlayan kredi faiz oranları ile ihtiyaç kredisi sunduklarını kaydeden Tözge, kampanya kapsamında, Akbank müşterilerinin 30 bin lira ve 24 aya varan vadelerle yüzde 1,15 kredi faiz oranı ve 250 lira kredi kullandırım ücreti ile, 60 ay vadeye kadar taleplerinde ise yüzde 1,25 faiz oranı ve yine 250 lira kredi kullandırım ücretiyle kredilerini kullanabildiklerini belirtti.

Üst limiti 30 bin lira olan kampanyalarında, dileyen müşterilerine kredilerini şimdi kullanıp, taksit ödemelerinin Ocak 2013′de başlayabileceğini dile getiren Tözge, şunları ifade etti:

”Ayrıca kredi dosya masrafı ödemek istemeyen müşterilerimiz için ise dosya masrafsız kredi seçeneği de sunuyoruz. Kredi başvurusu ve kullandırım süreci müşterilerimiz için hızlı ve kolay dizayn edildi. Akbank müşterisi olsun olmasın kamu çalışanları sadece nüfus cüzdanı ve kamu kimlik belgelerini göstererek ihtiyaç kredisi kullanabiliyorlar. Kredibilitesinde herhangi bir olumsuzluk olmayan müşterilerimizin ihtiyaç kredilerini bir gün içinde kullandırmayı hedefliyoruz. Akbank bayram kredisi için son başvuru tarihi ise 31 Ekim.”

En Uygun Konut Kredisi Hangi Bankada? Bankaları Karşılaştırın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder