22 Ekim 2012 Pazartesi

Kurban Bayramı Banka Kredi Kampanyaları 2012-2013

25 Ekim 2012 tarihinde başlayacak olan Kurban Bayramı için Bankalar kendi aralarında kıyasıya yarışır gibi bayrama özel krediler yaptı. Sizde Kurban Bayramı için bankalardan kredi çekmek istiyorsanız bu yazımızı iyice okumanızı tavsiye ediyoruz.

ING Bank Kurban Bayramı Kredileri

ING Bank, Kurban Bayramı’na özel, aylık 69 TL’den başlayan taksitlerle 60 aya varan vade fırsatı ile 5. 000 TL ihtiyaç kredisi veriyor. ING Bank, yaklaşan Kurban Bayramı’nda tüketicilere çok özel fırsatlar içeren ‘yetenekli’ ihtiyaç kredisi paketi sunuyor. Kurban Bayramı’nda ihtiyaçlarını gidermek isteyen tüketiciler, ING Bank’tan 10 bin TL’ye kadar ihtiyaç kredisi kullanabilecekler. Kampanya kapsamında ING Bank müşterileri, 5 bin TL’ye kadar kredilerde 9 TL ve 5 bin TL üzeri kredilerde 159 TL dosya masrafı ödeyecekler. 60 aya varan vade fırsatı sunan kampanya kapsamında tüketiciler, 5.000 TL’lik krediyi aylık 69 TL’den başlayan taksitlerle ile kullanabilecek.

Vakıfbank Kurban Bayramı Kredileri

Bayram yaklaşırken tüketicilerin tüm ihtiyaçlarına özel kredi hazırlayan VakıfBank, ihtiyaç sahiplerine cazip faiz oranı ve kullanım kolaylığı sunarak, 40 bin TL’ye kadar ‘Bayram Kredisi’ veriyor. VakıfBank, Bayram Kredisi kapsamında yüzde 0,99’dan başlayan faiz oranları ve 60 aya varan vade seçenekleri ile müşterilere alternatif ödeme koşulları sunuyor.

Yapı Kredi Kurban Bayramı Kredileri

Yapı Kredi, Kurban Bayramı için özel olarak hazırladığı dosya masrafsız kredi ile ihtiyaç sahiplerinin bayramını kutluyor. Yapı Kredi müşterileri Ekim ayı boyunca devam edecek kampanya sayesinde 5.000 TL’ye günde sadece 6 TL ödeyerek 1,19 faiz ve 36 ay vadede sahip olabiliyor. Ayrıca kampanyada dosya masrafı da bulunmuyor. Daha farklı tutar ve vadelerde nakit ihtiyacı olanlar ise ihtiyaçlarını bayrama özel kampanyanın çok uygun faiz oranlarıyla karşılayabiliyor.

İş Bankası Kurban Bayramı Kredileri

5 bin liraya kadar 12 ay vadeye yüzde 0.83 faiz uygulayacak. Azami kredi tutarı 30 bin lira, azami vade ise 60 ay. 37-60 ay arasında vade seçenekleri bordrolu çalışan ve emekli müşteriler için geçerli. Yapı Kredi’nin, bayram dönemi ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik hazırladığı avantajlı krediye Yapı Kredi ATM’leri aracılığıyla, kredisimdi.com.tr’den veya SMS yoluyla kolayca başvurulabiliyor. Kampanyadan faydalanmak isteyenler, “Bireysel” (boşluk) “TCKN” (boşluk) “Aylık Net Gelir” yazıp 4411’e SMS atarak 3 dakika içinde kredi başvurusuna yanıt alabiliyor.

Akbank Kurban Bayramı Kredileri

Akbank, “Bayram Kredisi”nden yararlanmak isteyen müşterilerine, yüzde 1,15’den başlayan faiz oranları ile ihtiyaç kredisi sunuyor. Kampanya kapsamında, Akbank müşterileri 30.000 TL ve 24 aya varan vadelerle yüzde 1,15 faiz oranı ve 250 TL kredi kullandırım ücreti ile, 60 ay vadeye kadar taleplerinde ise yüzde 1,25 faiz oranı ve yine 250 TL kredi kullandırım ücretiyle kredilerini kullanabiliyorlar. Üst limit 30.000 TL olan kampanyada, dileyenler kredilerini şimdi kullanıp, taksit ödemelerine Ocak 2013’de başlayabiliyor. Ayrıca kredi dosya masrafı ödemek istemeyenler için ise dosya masrafsız kredi seçeneği sunuluyor.

Garanti Bankası Kurban Bayramı Kredileri

Kurban Bayramı sonuna kadar sürecek kampanya kapsamında yüzde 0.89 faizli, 9 lira dosya masraflı, 9 ay vadeli kredi fırsatı sunuyor. Daha yüksek tutarlı kredi ihtiyacı olanlara ise 60 aya varan vadelerde, 50 bin TL’ye kadar bayram kredisi seçeneği sunuluyor.

Halkbank Kurban Bayramı Kredileri

Faizsiz ve dosya masrafsız kredi seçeneklerinin olduğu Halkbank’ın kampanyası kapsamında azami 5 bin lira tutarındaki krediler, 12 ay vadeye kadar sıfır faizli olarak kullanılabilecek.

Şekerbank Kurban Bayramı Kredileri

30 bin liraya kadar kredi talepleri için; 12-24 ay vade için yüzde 1.29, 36-60 ay vade için ise yüzde 1.39 faiz uygulayacak. Kredide dosya ve komisyon ücreti de alınmayacak.

trvikipedi

En Uygun Konut Kredisi Hangi Bankada? Bankaları Karşılaştırın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder