29 Ocak 2013 Salı

VakıfBank Yüzde 42 Büyümeyle Kredi Kartı Pazarında Lider Oldu



VakıfBank, 2012'nin hem kredi kartı cirosunda hem de işlem adedinde en çok büyüyen bankası oldu
  
Bankalararası Kart Merkezi'nin (BKM) Ocak 2013'te yayımladığı raporda VakıfBank, 2012'nin hem kredi kartı cirosunda hem de işlem adedinde en çok büyüyen bankası oldu. VakıfBank 13.7 milyar lira ciroyla yüzde 42 büyüme elde etti. Sektördeki büyüme ise yüzde 24 düzeyinde gerçekleşti.

VakıfBank Worldcard 2012'de 13,7 milyar lira ciroya ulaşarak geçen yıla göre yüzde 42 büyüme gerçekleştiren Vakıfbank, işlem adedinde ise, sektörün 2 katından fazla artış göstererek, yıllık 120 milyon adedin üzerine çıkmayı başardı.

VakıfBank Genel Müdür Yardımcısı Feyzi Özcan ''Bankamızın iki yıldır sürdürdüğü 'halden anlayan banka' konsepti ile müşterilerimizi anlamak ve hayatlarını kolaylaştıracak çözümler sunmak için çok çalıştık. Şimdi kredi kartları sektöründe 13.7 milyar lira ciro ve yüzde 42 büyüme ile elde ettiğimiz bu başarı, müşterilerimizi gerçekten anladığımızın en önemli göstergesi. Önümüzdeki dönemde de istikrarlı büyümeye ve ödeme sistemlerinde yenilikçi ve öncü uygulamalarımıza devam edeceğiz'' ifadesini kullandı.

VakıfBank, 2012'de kredi kartı alanındaki kampanyalarıyla 2 ödül kazandı. VakıfBank'ın müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik oluşturduğu kampanyalarından birisi olan ''81 İle 81 Otomobil'' kampanyasının sosyal medyadaki uzantısı olan ''Facebook 82. İl Oluyor'' kampanyasıyla toplam 28 ülkeden 63 finalistin yarıştığı Midas Awards 2012'de, sosyal medya kategorisinde ''Silver Midas'' ödülüne layık görüldü.

VakıfBank, sosyal sorumluluğu destekleyen ihtiyaç sahiplerine gıda yardımının sağlandığı ön ödemeli kartı olan ''41 Kart'' ile de 2012'de ''Altın Karınca Belediyecilik Ödülü''nün sahibi oldu.

AA

En uygun konut kredisi için konut kredisi hesaplama aracı kullanılarak, istenilen kredi tutarı ve vadede göre bütçeye uygun taksit miktarları hesaplanabilir.

En Uygun Konut Kredisi Hangi Bankada? Bankaları Karşılaştırın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder